Activiteitenoverzicht

Zeelandweekend 2019

Datum 14 - 16 jun 2019
Locatie Zeeland
Adres Recreatiepark Klaverweide, Kuijerdamseweg 56, 4323 LC Ellemeet - Zeeland
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 20
Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2019 gaan we met de vereniging een weekend naar Zeeland. Camping de Klaverweide is voor velen  een bekende plek. Uitgelezen kans voor mooie duiken omdat we op zaterdag en zondag bij de ochtendduiken de "dagjesmensen" vóór kunnen zijn. De duiken zijn in principe in de Grevelingen waardoor duikers met een Open Water (= 1-ster) brevet ook mee kunnen duiken. In overleg is een stroomduik in de Oosterschelde of een nachtduik in de Grevelingen voor daartoe gebreveteerde ook mogelijk.
 
Voor het verblijf op de camping moet je zelf je spullen meenemen. Dat geldt voor het eten, bestek, tent, stoel, etc. Op zaterdag is er na de duiken een gezamenlijke BBQ. Zorg zelf voor een BBQ of deel die met een aantal anderen. Voor het eten kun je eventueel nog naar de supermarkt in Scharendijke of Renesse. In Renesse is ook een prima slager. Voor de WOWV zijn diverse plaatsen gereserveerd zodat alle tenten / carvans bij elkaar staan.
We zorgen voor een party-tent zodat we een plek hebben om samen te eten.
Voor de overnachting kun je kiezen uit 1 of 2 overnachtingen. Kosten van de camping zijn €13,90 per persoon per nacht. Voor twee overnachtingen betaal je €27,80.
De totale kosten dienen te worden overgemaakt naar rekeningnummer  NL25RABO0123925738 t.n.v. De Wageningse Watervrienden met vermelding van de omschrijving 'Zeelandweekend 2019 OWS'.
Voor meer informatie over de camping de Klaverweide zie de website https://www.klaverweide.com.

Voor vragen kun je mailen naar "activiteiten-ows@wageningsewatervrienden.nl".

Organisatie:
Ruud Botden

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 3
Terug naar boven