Aanmelden zwemlessen

Op dit moment is er een wachtlijst, hier kunnen kinderen vanaf 5 jaar worden ingeschreven. (Het inschrijven van kinderen jonger dan 5 jaar heeft geen zin)

Bij de inschrijving wordt u op de wachtlijst geplaatst. U betaalt 10 euro inschrijfgeld via I-deal. (Indien u besluit niet bij onze vereniging te starten met de zwemlessen, krijgt u het inschrijfgeld niet retour).

Let op, als u niet in de gemeente Wageningen woont kan de wachttijd langer dan 12 maanden bedragen

Wij geven ook zwemlessen aan volwassenen. Op dit moment is de wachtlijst voor volwassenen die zwemlessen willen volgen voor abc diploma langer dan 2 jaar.

Het is voor een vereniging altijd prettig om te merken dat veel mensen lid willen worden van deze vereniging. Dit geldt ook voor de Wageningse Watervrienden. Steeds meer mensen ontdekken de kwaliteit van onze vereniging. Dit heeft helaas tot gevolg dat de lijst voor aanmeldingen van de zwemlessen voor kinderen zo lang wordt, dat de wachttijd onacceptabel lang – op dit moment langer dan een jaar – wordt. Daarom hebben wij besloten dat de kinderen uit de gemeente Wageningen voorrang krijgen bij het oproepen voor de zwemlessen voor diploma A.

Dit houdt verband met het feit dat onze vereniging afspraken heeft binnen de gemeente Wageningen voor het verzorgen van zwemlessen aan haar inwoners.

Deze maatregel heeft uitsluitend betrekking op de zwemlessen voor de kinderen voor het A-diploma en niet voor de zwemdiploma’s vanaf B en de afdelingen Zwemlessen Volwassenen, Recreatief Zwemmen, Reddingsbrigade en Onderwatersport. Bij inschrijving via de site vanaf B, graag ook even een mail via het contactformulier. U krijgt dan eerder bericht of er plaats is in de groep.

Voor aanmeldingen voor de onderwatersportactiviteiten kunt U contact opnemen met deze afdeling. Klik hier

 

Lid worden
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
*

Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven